na vrh

Slike na platnu

Slika na platnu predstavlja digitalno odštampani otisak na slikarskom platnu koje se zatim razvlači preko drvenog blind rama i na taj način dobijamo jednu vrstu umetničkog dela. Štampu slika na platnu možemo raditi koristeći vaše fotografije ili neke od fotografija iz naše kolekcije slika na kanvas platnu.

Štampa slika na platnu Beograd - Sliek na platnu po meri

U našoj galeriji možete pronaći:

IZRADA SLIKA NA PLATNU PO NARUDŽBI

Izradu slika na platnu radimo po narudžbi, a one se mogu koristiti u bilo kom prostoru. Slike na platnu mogu biti izuzetan ukras na zidu ili odličan poklon za dragu osobu. U našoj štampariji možemo uraditi slike na platnu baš za svaku priliku. Slike na platnu možemo raditi na više načina, a najčešće se traže slike na platnu sa štampom na delu koji prelazi preko blind rama.

KVALITETAN MATERIJAL ZA SLIKE NA PLATNU

Izradu slika na platnu radimo na najkvalitetnijim materijalima od kojih se prave slikarska platna, sa blind ramovima napravljenim od kvalitetnog drveta i bojom koja je ekološki prihvatljiva.

SLIKE NA PLATNU ZA SVAKI ZID

Slike na platnu su jednostavan način da transformišete bilo koje okruženje. Dopunite svoj dizajn enterijera slikom na platnu po vašoj želji i bićete zadovoljni. Naš tim može preporučiti savršeno rešenje za izradu slika na platnu u skladu sa vašim potrebama i željama. Naš asortiman već pripremljenih slika na platnu može biti sasvim dovoljan da iz njega odaberete baš ono što vam treba.

VRSTE SLIKA NA PLATNU

Imamo mogućnosti da uradimo baš sve što se tiče slika na platnu, zato odaberite fotografiju i naručite štampu slika na platnu već danas. Budući da sve radimo po narudžbi, možete birati ili poslati fotografiju, kao i željene dimenzije. Ako želite jednu sliku na platnu platnu ili više njih, naši stručnjaci će vam pomoći pri izboru i dati korisne savete u pogledu uklapanja u vaš enterijer.