na vrh

Dečije foto tapete CRTANI FILMOVI

Vrste dečijih foto-tapeta » Dečije foto tapete CRTANI FILMOVI

ODUŠEVITE DETE TAPETAMA IZ CRTANOG FILMA

Stavite dete da spava ili odmara u svojij sobi i pusti maštu da uzleti visoko, dok baca pogled na razne likove iz crtanih filmova na svom zidu. Od tapeta sa motivima crtanih filmova kao što su Frozen, Supermen, Nindža kornjače, Cars i sl. do crtanih filmova iz ranijih vremena, npr. Tom i Džeri, Pera detlić, Paja patak itd., naš asortiman podrazumeva sve. Takođe možete birati između crno-belih i šarenih dezena tapeta iz crtanih filmova, u zavisnosti od toga šta bi najbolje odgovaralo dečijoj sobi. Naše tapete crtanih filmova su dostupne po veoma atraktivnoj ceni, a radimo ih po meri i želji. Uz veliki izbor tapeta iz crtanih filmova koji vam stoji na raspolaganju, vaša će deca će sigurno znati da odaberu one koje im se najviše dopadaju. Neke od tapeta crtanih filmova mogu čak i vas odvesti u dane detinjstva i probuditi sećanja na lepe stvari.

IZABERITE DIZAJN TAPETA IZ CRTANIH FILMOVA

Ako je vaše dete ljubitelj crtanih filmova i ima veliku strast prema očuvanju prirode i divljih životinja, podržite ga zadivljujućim tapetama prirode i likova životinja iz crtanih filmova. Možete izabrati fotografiju od koje želite da napravimo tapete sa motivima iz crtanog filma iz naše kolekcije ili možete sami dati predlog. Učinite sobu vašeg deteta šarenijom i veselijom postavljanjem tapeta iz njegovih omiljenih crtanih filmova. Bez obzira na to da li vaša deca vole bajkoviti univerzum Disney-a ili ih oduševljavaju avanture drugih crtanih junaka, u našoj kolekciji tapeta iz crtanih filmova možete pronaći raznovrsne ideje ili iskombinovati neke od ponuđenih tapeta.

FOTO TAPETE IZ CRTANIH FILMOVA NA OSNOVU NJIHOVE NAMENE

Možete da odaberete foto tapete crtanih filmova u zavisnosti od njihove primene. Ako živite u iznajmljenom stanu i ne želite da zidove previše išarate, možete naručiti nalepnice za lepljenje na nameštaju koji je vaše vlasništvo. Nalepnice se, kao i foto tapete lako postavljaju, a mogu se i skinuti bez ostavljanja lepljivih tragova.

FOTO TAPETE IZ CRTANIH FILMOVA PO MERI

Kako biste bili sigurni da tapete koje odaberete savršeno izgledaju u željenom prostoru, obavezno je obratiti pažnju na tačne dimenzije. Ako želite da tapete iz crtanih filmova zalepite na celoj površini zida, onda tačno premerite zid i javite nam mere. Bez obzira na dimenzije koje želite, mi uvek možemo napraviti foto tapete za dečiju sobu baš onako kako želite.