na vrh

Dečije foto tapete 3D

Vrste dečijih foto-tapeta » Dečije foto tapete 3D

3D foto tapete za dečiju sobu predstavljaju fenomenalan način da prostor učinite drugačijim i neobičnim. Deca će se sigurno obradovati novom ambijentu i uživati u njemu. 3D dečije foto tapete daju iluziju dodatne dubine. Ovaj tip tapeta za dečiju sobu može imati dezene sa motivima životinja, crtanih junaka, super heroja, kao i teksturne dizajne poput drveta, cigle i sl.

Pregledajte našu kolekciju 3D dečijih tapeta koja će privući svaki pogled, ali i oduševiti svakoga stvarajući iluziju većeg i dubljeg prostora. Lako možete dodati dubinu i dekor bilo kojoj dečijoj sobi pomoću 3D dečijih foto tapeta za zidove. Kolekcija dečijih 3D tapeta uključuje dezene potpuno prilagođene deci, koji mogu biti i kombinacija teksture cigle i životinja, raznih superheroja ili princeza, kao i druge 3D dizajne dečijih tapeta po vašem dizajnu ili izboru van naše kolekcije.

Jednom kada se postave, naše 3D dečije foto tapete stvaraju iluziju da zid ima više od dve dimenzije, čime dodaju prostor i teksturu okruženju, čineći ga zanimljivim i inspirativnim. Kada jednom postavite 3D foto tapete na zid bilo koje sobe, sigurno ćete poželeti da to uradite i u drugim prostorijama. Svi će im se diviti i pitaće gde ste ih nabavili i kao se postavljaju i skidaju.

Sigurno ćete biti oduševljeni i činjenicom da 3D dečije foto tapete zaista mogu istaći zid i učiniti ga lepšim, ali šta bi se desilo kada biste sve zidove dečije sobe prekrili 3D dečijim tapetama. Dobili biste potpuno drugačiju dečiju sobu, potpuno novi svet za svoje mališane i njihove drugare. Za dobro osvetljene dečije sobe možete izabrati tamnije 3D tapete, dok za manje osvetljene preporučujemo svetliji dizajn. Korišćenje 3D dečijih tapeta predstavlja modernu verziju tradicionalnih tehnika unutrašnjeg dizajna.

Još nešto veoma bitno što volimo kod 3D dečijih foto tapeta je da one mogu prikriti i manja oštećenja zida i nesavršenosti (mada preporučujemo postavljanje foto tapeta na što ravniju površinu). Sve naše 3D dečije foto tapete za dekoraciju dečije sobe su napravljene korićenjem najsavremenije tehnologije, uključujući kvalitetne materijale i ekološke boje.

Dečije 3D tapete se postavljaju lako, prostim odlepljivanjem folije sa papirne pozadine i prislanjanjem na zid. Skidanje dečijih 3D tapeta je takođe lako i bez ostavljanja lepljivih tragova i bez oštećenja zidova.